Export Officer

Ter versterking van ons team in Ede, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Export Officer.

Vacancy opened

Ede

32-40 uur

MBO-HBO

Apply now

Export Officer

Koudijs Animal Nutrition, onderdeel van Royal De Heus, richt zich wereldwijd op de verkoop van premixen, concentraten en voerspecialiteiten aan de mengvoederindustrie, dealers en distributeurs.

Royal De Heus is een internationaal opererend familiebedrijf met als kernactiviteit de productie en verkoop van hoogwaardige diervoeders. Wij verleggen continu onze grenzen. Gedreven door die ambitie dragen wij sinds 1911 actief bij aan de vooruitgang binnen de agrarische sector. De afgelopen jaren is indrukwekkende groei gerealiseerd, zowel autonoom als door overnames in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Het doel is om deze succesvolle groeistrategie verder te continueren. Voedselzekerheid en -veiligheid staan daarbij voorop. Voor nu en de volgende generaties.

Ter versterking van ons team in Ede, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste Export Officer.

Wat ga je doen?

De Export Officer maakt deel uit van het Sales Support team (10 collega’s) en is verantwoordelijk voor de order afhandeling en ondersteuning van de exportmanagers. Sales Support begeleidt en verwerkt de orders vanaf acceptatie tot en met de facturatie. Je verzorgt het bijbehorende administratieve proces.

Dat betekent dat je de orders aanneemt en invoert, de benodigde documenten verzorgt en de deadlines bewaakt. Je bent het aanspreekpunt voor de exportmanagers en beantwoordt vragen van klanten over hun leveringen. Als Export Officer heb je een eigen landengroep, maar werk je in een team, waardoor er de nodige flexibiliteit van je gevraagd wordt. Je rapporteert aan de Teamleider Sales Support en je werkt nauw samen met je collega’s op de afdeling, exportmanagers, productmanagers, productie en logistieke dienstverleners.

Op dit moment is er met name ruimte voor een ondernemende (young) professional met doorgroei ambities.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt bij voorkeur een HBO diploma of hebt MBO afgerond en inmiddels een paar jaar bruikbare werkervaring. Je bent communicatief vaardig, ook in de Engelse en de Duitse taal. Hoewel je een teamplayer bent, weet je ook zelfstandig, proactief en resultaatgericht te werken. Je bent stressbestendig en voelt je thuis in een commerciële omgeving.

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in een uitdagende omgeving waar volop ruimte is jezelf te ontwikkelen. Wij bieden jou een dienstverband van 32-40 uur in een no-nonsense bedrijfscultuur met korte lijnen en snelle besluitvorming. Een omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief. Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring. Er is binnen onze organisatie ruime aandacht voor je persoonlijke en vakmatige ontwikkeling.

Interesse?

Wil jij ook werken in een uitdagende omgeving en spreekt deze vacature je aan?

Stuur dan je CV en beknopte motivatie naar recruitment@deheus.com.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Miriam Beekmans, Teamleider Sales Support, telefoon: 06-18252611.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interested? Feel free to get in touch.