Finance Specialist

Ben jij een gedreven Financial Specialist die energie haalt uit het maken van financiële analyses? Ben jij in staat processen te optimaliseren ten behoeve van onze aan- en verkoopprocessen? Sluit je dan aan bij Koudijs Animal Nutrition, onderdeel van Royal De Heus, en help ons verder groeien.

Vacancy opened

Ede

32-40 uur

HBO

Apply now

Finance Specialist

Wat ga je doen? 

Als Finance Specialist zorg jij voor een tijdige en correcte toekenning van de omzet en kosten ten behoeve van een correcte financiële verslaglegging. Je beheert grootboekrekeningen, signaleert afwijkingen en verzorgt periodieke rapportages. Je levert een belangrijke bijdrage aan een gecentraliseerde en uniforme werkwijze van de aan- en verkoopprocessen en werkt hierbij nauw samen met de afdelingen Sales Support en Technical Support. Daarnaast ondersteun je de Finance Manager bij diverse werkzaamheden en handel je zowel interne als externe vragen af ten aanzien van bovenstaande werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een financieel administratieve opleiding met HBO werk- en denkniveau. Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een productie- of een handelsomgeving. Je communiceert makkelijk (intern en extern), bent proactief, accuraat en kunt goed zelfstandig werken. De Engelse taal beheers je goed en je hebt ervaring met ERP systemen en BI-rapportages.

Wat bieden wij jou?

Je komt werken bij Koudijs dat zich richt op de wereldwijde verkoop van premixen, concentraten en voerspecialiteiten aan de mengvoederindustrie, dealers en distributeurs. Koudijs kenmerkt zich door een no-nonsense bedrijfscultuur met korte lijnen en snelle besluitvorming. Bij Koudijs is volop ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief.

Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring. Daarnaast is er binnen Koudijs ruime aandacht voor je persoonlijke en vakmatige ontwikkeling.

Interesse?

Wil jij ook werken in een uitdagende omgeving en spreekt deze vacature je aan?

Stuur dan je CV naar koudijsrecruitment@koudijs.com. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Lucas Ligtenberg (Manager Talent Acquisition & Recruitment) via nummer 06-27040711.

Interested? Feel free to get in touch.