Key Account Manager B2B West Europa

Voor het werkgebied West Europa zijn wij op zoek naar een professionele, ambitieuze en sterk commercieel ingestelde accountmanager voor de B2B markt.

Vacancy closed

Ede

fulltime

HBO-WO

Key Account Manager B2B West Europa

Koudijs Animal Nutrition is een onderdeel van Royal De Heus. Zij richt zich wereldwijd op de verkoop van voer en voersupplementen aan de mengvoederindustrie, dealers en distributeurs. De Key Accountmanager B2B West Europa maakt onderdeel uit van het Sales Team Europa, die zich richt op de verkoop van premix, jongdier voeders, concentraten en specialiteiten aan mengvoederleveranciers. Om te kunnen groeien in deze sterk geprofessionaliseerde markt onderscheiden wij ons, naast onze producten, met een andere marktaanpak. Deze is praktisch met direct toepasbaar advies. Onze accountmanagers spelen hierin een cruciale rol.

Voor het werkgebied West Europa zijn wij op zoek naar een professionele, ambitieuze en sterk commercieel ingestelde accountmanager voor de B2B markt.

Wat wordt jouw rol?

Als accountmanager ben jij de spin in het web en zorg je voor de juiste acties om je omzet te verhogen waarbij de klanttevredenheid voorop staat. Samen met jouw collega’s van de afdelingen Technical Support en Sales Support vorm jij een team die zorgdraagt voor een optimale klanttevredenheid. Daarnaast speel jij een belangrijke rol in het signaleren van vragen en trends en het vertalen hiervan naar producten, oplossingen en een marktaanpak. Je stelt je eigen verkoopplannen op die de basis vormen voor jouw persoonlijke omzet en resultaatdoelstelling.

Wat vragen wij van jou?

Naast kennis van en je affiniteit met de veehouderij en voerproductie beschik je over een sterk commerciële drive. Deze drive wordt gevoed door zowel jouw technische als commerciële kennis en ervaring, bij voorkeur bij B2B klanten. Belangrijker nog is je enthousiasme, de wil om je verder te ontwikkelen en te willen winnen. Persoonlijke kenmerken als analytisch, besluitvaardig, probleemoplossend, resultaatgericht, initiatiefrijk en zelfstandig passen dan ook bij jou.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een uitdagende omgeving waar volop ruimte is jezelf te ontwikkelen. Wij bieden jou een fulltime dienstverband in een no-nonsense bedrijfscultuur met korte lijnen en snelle besluitvorming. Een omgeving waar volop ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief. Je ontvangt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief bonus, op basis van je opleiding en werkervaring. We kennen secundaire voorwaarden als een eindejaarsuitkering, fietsplan, bedrijfsfitness en diverse collectieve verzekeringen. Ook is er binnen onze organisatie ruime aandacht voor je persoonlijke en vakmatige ontwikkeling.

Interesse?

Wil jij ook werken in een uitdagende omgeving en spreekt deze vacature je aan? Reageer dan via de sollicitatie button.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Rob van Schie, Manager Sales Europe, op 06-31688323.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Lucas Ligtenberg, Manager Talent Acquisition, op 06-27040711


Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.